POGLOBLJENA SVETA MAŠA, PODELITEV V SKUPINAH IN DRUŽENJE ZA VSE UDELEŽENCE SPLETNEGA MISIJONA


Predhodno obvestilo za rezervacijo časa za milostni, duhovni odmik v decembrskem vrvežu in obilju ponudb in priložnosti s strani lažnih bogov.

Vrle in vrli udeleženci predbožičnega spletnega misijona LAŽNI BOGOVI RAZOČARAJO

POGLOBLJENA SVETA MAŠA,

PODELITEV V SKUPINAH

IN DRUŽENJE ZA VSE UDELEŽENCE

bo v nedeljo 16. decembra 2018 ob 14 uri v cerkvi Svetega Rešnjega telesa in krvi v Podutiku, Podutiška cesta 130, 1000 Ljubljana.

Skupna evharistija bo utrdila naša prizadevanja za večjo bližino z Njim. Mi smo telo Vstalega Kristusa. On nas pri maši zbere v občestvo, utrdi v svojem Duhu, nam da novo upanje in moč, da sprejmemo Njegovo zmago nad zlom in mu dovolimo, da vodi naše zgodbe, ki so edinstvene v dragocenem mozaiku Božje zgodbe odrešenja vseh. On nas kot popolna Ljubezen ozdravlja vsak trenutek. Če hočemo. Kdor bo želel, bo lahko prejel tudi bolniško maziljenje.

San_Leocadio_Christ_with_the_Host

Po maši si bomo v manjših skupinah in na skupnem plenumu razdelili nekaj biserov iz spletnega misijona ter se poveselili ob hrani in pijači, ki jo bomo vsi skupaj podarili v ta namen.

Dobrodošli!

Prijava za potrditev udeležbe pri maši

(Služila nam bo kot pomoč pri organizaciji v vezi predvidenega števila udeležencev.)

Več informacij še sledi.

p. dr. Viljem Lovše in ekipa spletnega misijona

1 comments

  1. […] Kljub temu da se je spletni misijon začel izvajati šele lansko leto, je odziv nanj izredno velik, saj je vanj vključenih že okoli 1500 udeležencev. Ti se enkrat med misijonom srečajo tudi “v živo” pri sveti maši, kjer si med seboj podelijo svoje vtise. Letos bo sveta maša 16. decembra ob 14h v župnijski cerkvi Ljubljana-Podutik. […]

Komentiraj