Silvestrovanje “NE BOM SAM/A DOMA”


BLED, 31. DECEMBER 2019 DO 2. JANUAR 2020

slide

Povabljeni vsi, ki se želite s hvaležnostjo ozreti na minulo leto in v molitvi premisliti svoje upe za prihodnje dni. To je  poseben čas milosti, če ga ne zadušimo z brezglavim veseljačenjem.  Skupaj se bomo izročili Bogu, da bosta naše srce napolnila hvaležnost in zaupanje v Boga in ljudi, ki so in nam bodo dani v življenje. Vsi, ki želite praznovati drugače, dobrodošli!

Skupaj, ne sam/a. Poslušamo drug drugega in se zahvaljujemo D(d)rugemu. Z iskrenim pogovorom. Okrog velike mize Očetove gostije. Z veseljem in plesom. Iskrivi in brez omame. Sprejemamo zaupanje, da je Življenja v nas že zmagalo in da so vsi dragi del te Velike zgodbe.

Mraz in počivanje narave. Vse se nevidno pripravlja za novo življenje. Čutim, da sem tudi sam/a zemlja, ki hrepeni v veselju in žaluje v žalosti. Beseda hrepeni, da v mojih neskončnih globinah vzkali in obrodi. Zame, za bližnje, za lepoto življenja. Povezuje in oživlja v srcu. Za trdnost in podarjenost. V odpuščanje in sočutje. Do tega, kar sem in tega, kar ste. Izziv, ki ga želim živeti!

Voditelj: P. dr. Viljem Lovše, DJ

Prijava preko spletnega obrazca  

Komentiraj