Duhovni odmik JEM, DA ŽIVIM


KRAJ: DOM DUHOVNIH VAJ MARIJA NAZARET

DUHOVNI ODMIK “JEM, DA ŽIVIM”  –  11. do 13. oktober 2019

Jem, da živim oktober 2019

PRIJAVA

Potrebujem hrano, ki nasiti in daje življenje.  Nočem biti koš za smeti. To kar jem, postane del mene, vpliva na moje počutje in me gradi ali ruši. Biti skupaj za mizo je velik Dar. Ob dobri, enostavni hrani, ki s pravilno pripravo v sebi ohranja življenje, je molitev bolj dobrodošla in lažje prodre iz glave v srce, pa še v želodec.

Ustvarjati vedno nove recepte in pripravljati hrano v veselju in s pesmijo? Je to mogoče? JE. Poskrbeti moramo za počitek, se nasititi z duhovno hrano, razgibati svoje telo, da bo res živo in imeti jasen namen:  kar bom pripravil/a bo za tiste, ki jih imam rad/a vključno z menoj, zato bom izbral/a polnovredne sestavine in ob pripravi ne bom s previsokimi temperaturami in dolgotrajno obdelavo uničil/a kar je v njih najboljše. Priprava jedi mi ne bo vzela veliko časa, zato ne bom živčen/a in nestrpen/a, ampak v miru in z blagoslovom na ustnicah. 

Pridi, da bomo skupaj odkrivali skrivnosti in pasti človeku prijazne hrane in z vsemi čuti razločevali, kaj je dobro in kaj ni.

Program ponuja: 

-Jutranjo molitev s telesom – Praktično uvajanje v ustvarjanje hitrih, preprostih in polnovrednih receptov- Poglobljeno sveto mašo – Duhovna premišljevanja “10 spodbud ob Jezusovi mizi”  – Skupni sprehod – Večerno molitev
Vsak udeleženec prejme:
Knjižico z recepti, ki jo ustvarjamo skupaj.

Več informacij:
karmen.kristan@gmail.com, tel.: 041 955219

Foto utrinki iz odmikov Jem, da živim:

https://vsedobro.wordpress.com/2019/10/02/duhovni-odmik-jem-da-zivim-3/

Komentiraj