Duhovni odmik s postenjem septembra na Krku


post krk sep 19

Krk, 6. do 15. september 2019

PRIJAVA

WhatsApp Image 2018-09-21 at 18.33.28

ODMEVI UDELEŽENCEV:

“Postenja sem se bal. Vesel sem, ker sem se osvobodil strahu pred lakoto in se učil brzdanja. Skupina pri tem zelo pomaga. Veliko sem plaval. Čudovito okolje. Hvala vama in vsem.”

“Te duhovne vaje so bile zame nekaj res novega. Ljudi sem spoznala na nov način. Hkrati pa smo utrjevali telesno kondicijo, ki jo moram znova obnoviti. Začela sem dobro. Še posebej sem hvaležna za jutranjo molitev s telesom, kjer smo se res dobro razgibali in je bila telesno in duhovno poživljajoča. Poglobila se mi je vera. Dobila sem odgovor na mnoga vprašanja. Zjutraj mi še posebej prija brati sveto pismo. Iskrena hvala voditeljema in vsakemu posebej.”

“Zelo sem si odpočila. Počutim se močno za soočenje z vsemi izzivi. Hvaležna za jutranjo molitev s telesom, za vsako sveto mašo, ki je res poseben dar in presenečenje. Odkrila sem, da se lahko povežem z Bogom in se mu predam. Vse je potekalo v svobodi in brez pritiskov. Zelo sem hvaležna, da sem prišla. Tudi doma so brez mene vsi preživeli. Se še vidimo. Iskrena hvala.”

Še več odmevov:

https://jn159.wordpress.com/2018/09/26/posten-odmik-na-krku-september-2018/

 

VEČ INFORMACIJ: karmen.kristan@gmail.com
ali na tel.: 041 955 219 (Karmen)


ODKRIVANJE NEPREMAGLJIVEGA  VESELJA

Si želite oddih nekoliko drugače? Sonce, morje, dobra družba in obilje duhovne hrane nam bo vsem kazalo pot v zdrave odnose do sebe, Boga, bližnjega in narave. Postenje traja 10 dni ob vodi, kefirju, sadnih in zelenjavnih sokovih ter čajih in juhah. Post obnavlja, poživlja in čisti vsako izmed milijonskih celic, ki sestavljajo naše telo, zato ima veliko dobrodejnih učinkov.

Gospod nas je tako čudovito ustvaril, da njegov Duh vodi delovanje in obnavljanje našega telesa. Duhovne vaje s postenjem nas odprejo naši globoki resnici, ki je vir nepremagljivega veselja in poguma za življenje: On je naše prebivališče, mi pa njegovo. Prostor srečanja smo in ljubezni, ki nas za vedno oživlja, poživlja in podarja.

Post spodbuja notranje razpoloženje za poslušanje Kristusa in prehranjevanje z njegovo besedo odrešenja. S postom in molitvijo mu dovolimo, da pride potešit najglobljo lakoto, ki jo doživljamo v notranjosti: lakoto in žejo po Bogu. Cilj posta je torej jesti resnično jed, ki je izpolnjevanje Očetove volje.

Voditelja: p. dr. Viljem Lovše DJ in ga. Karmen Kristan

VIDEO-AUDIO PREDSTAVITEV: Termini so drugi, vsebina pa v glavnih poudarkih ostaja taka, kot je predstavljena.

Krk, 6. do 15. september 2019

PRIJAVA

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s