Odmevi udeležencev spletnega misijona


Bog me je nagovoril preko spletnega misijona. Sama nisem vedela. On pa je vedel da točno to potrebujem.
Majda

V teh dneh pričakovanja nam blišč tega sveta hoče zamegliti bistvo. A hkrati nam odkriva bedo v našem srcu, ko se oziramo na to, kar je zemeljsko. V meni divjajo viharji notranjih bojev,ubija me negotovost,navidezno spoznavam kot iluzijo. Globoko v meni pa slišim glas – Gospod ti si vse to premagal. Premagaj težo moje lastne sebičnosti, ki me vleče k prej naštetemu in me obrni k sebi. Ti to zmoreš!Hočem živeti iz tvoje trdnosti, iz tvoje resničnosti in iz tvojega Duha.Učloveči vse moje omejenosti.Ti veš za mojo razklanost in vendar si se hotel roditi ravno tu, v revščini mojega srca.Samo ti ga lahko odpiraš in zdraviš, da ti bo moglo slediti.Gospod, hvala ti!
Marjana

Pozabila sem že na pristen odnos z Bogom, nepomembne stvari so preplavile vsakdanjik in se vrtim med njimi, ki ne dajejo zadovoljstva. Božja beseda je osvežitev, če jo le berem in pustim, da v meni zaživi.
Vera

Ne morem vzpostaviti pristnega odnosa s sinom,da bi se lahko z njim odkrito, pošteno pogovorila,ne kot,da bi bila zavita v celofan….
Ljudmila

Razmišljala sem o bogu garanja in statusa. Spoznala sem na tudi sama nisem imuna na krizo srednjih let in da se na vse kriplje prizadevam dokazati drugim da sem zmorem in znam in da brez mene ne gre.Res ta bog zahteva vedno več in ko dobim potrditev potem kar hlepim še po več dokazovanju in potrditvi.Hvala vam da sem lahko preko spletnega misijona prišla do tega spoznanja, ker že spoznanje te lahko osvobodi in pelje na pravo pot. Doživet advent želim vsem!

To, da je Bog tisti, ki bo zravnal hribe in dvignil doline, jaz moram samo odpreti srce in dovoliti, da deluje.Tolažilno. Zelo koristna je bila tudi vaja v služenju. Molitev za sodelavko, blagoslavljanje.
Simona

V današnji družbi, ki je polna raznih praznih obljub. Radi nasedamo tem praznim obljubam in garamo, ker mislimo, da bomo z nenehnim garanjem imeli večji ugled. Vendar se motimo. Ker nenehno garamo zase in za druge nimamo časa in nanje preprosto pozabimo.

Dragi in spoštovani p. Vili,

Hvala ti za to, da me navezuješ na Boga.

Hvala za tvoj spletni Adventni misijon, ki me sooča z zavedanjem, da sem Bogu ljub, da je vedno znova razlog da se Gospodu zahvaljujem in mi postavljaš ogledalo …

Tvoje domiselne vsebine in tvoj način podajanja zahteva, da se ustavim. Vse kar si pripravil so obogatile branje Magnifikata in Besede med nami. Upam, da ti bo dano in da ti vsaj toliko pomagamo, da boš še naprej, zagreto in inovativno, pričujoče in Boga ljubeče, dajal duhovne vaje, ¸… odmike za zakonce in moške. Prosim te, da boš v možakarjih še naprej zbujal in krepil vse to, kar zahtevajo od nas izzivi časa.

P. Vili! Tematiko misijona si zelo dobro izbral. Moram priznati, da si svojih razmišljanj ne zapisujem, pač pa poskušam večkrat med tednom ponovno pokukati na tvoj blog ali na mail in ponovno predelati tematiko določenega tedna. To mi je nekakšna dopolnitev jutranje molitve, ki se tako nadaljuje tudi preko dneva. Če bi imela pametni telefon, bi tvoj misijon vključila že v jutranjo molitev.

Najlepše se vam zahvaljujem za vaš trud in spodbude, ki jih danes ob bombardiranju agresivnih zaslužkarskih medijev krvavo potrebujemo. Bogu hvala za vaše poslanstvo. Z vami se veselim v Gospodu.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s