Udeleženci spletnega misijona so ob prijavi povedali…


Your-Place-in-the-Body-of-Christ

Blagoslavljamo p. Vilija v molitvah.

Mogoče bi lahko imeli zaprto skupino na FB, kjer bi podeljevali, zapisovali razmišljanja, mogoče kakšne molitvene namene, ….

HVALA , spletni misijon mi zelo veliko pomeni

Bog naj te obilno blagoslavlja še naprej in ti da svoj mir.

Se veselim vašega dela.

Ker je “trg” duhovne ponudbe postal zelo zasičen, predlagam da se vse udeležence misijona vedno znova povabi, da širijo vsebino svojim bližjim, tako se bomo vsi malo vadili odpirati se in “iti po dva in dva” da se ne bomo bali pošiljati verskih oz duhovnih vsebin. Blagoslova. Janez

Samo tako naprej in hvala za pozitivne spodbude in misli prikazane preko Božje besede.
rad bi spoznal boga res v živo,kar mi doslej ni uspelo.

hvala Bogu tudi za letosnji misijon, komaj cakam, Blagoslov p. Viliju pri vodstvu

Imam kar nekaj izkušenj v zvezi z multimedijski oznanjevanjem evangelija. Prava stvar v pravem trenutku. Pogumno z božjo pomočjo v nove projekte.

Odlično je tako kot je!

Super ste

vse za večjo Božjo slavo!!!

Hvala za možnost spletnega misijona. BB

Vili, hvala za pripravo.

Le tako naprej z Božjo pomočjo

Prvo bom videl kako bo, potem pa lahko dam povratno informacijo.

Z Bogom smo močnejsi

Iz srca hvala p. Vili za spletni misijon, da nam na ta način prinašaš darove, ki ti jih je Gospod Jezus podaril. Naj te še naprej čuva naša Mati Marija Pomagaj, prosim. Bog te živi!

Hudo dobra ideja

berem, sledim, razmišljam, molim z vami

Hvala za trud. Obilo Božje podpore.

hvala za trud

Naj bo ravno prav dolgo.

Vili, se veselim, da se bova videla (vsaj) preko ekrana! Vse dobro in lep pozdrav:-)

Samo tako naprej

Ne vem, kako to poteka, ker se še nikoli nisem udeležila spletnega misijona. Vesela sem te ponudbe in upam, da bom uspela slediti. Branje, poslušanje, razmišljanje, vaje, naloge,…? Z veseljem in radovednostjo ga pričakujem.

ZELO DOBRA IN UPORABNA ZAMISEL, DA PRIDEJO DUHOVNE VAJE TAKOREKOČ NA DOM. HVALA IN NA VSE, KI SE TRUDITE, KLIČEM BOŽJI BLAGOSLOV. LP, BOŽJIDAR

Naj ga vodi Sveti Duh!

doživeti Božji dotik

Molim,da odpade slepota tega sveta vsem nam,Odprte oči src,da vsak prejme v tem misijonu,kar potrebuje in odpade kar je za odpasti,čim večjo udeležbo vse dobro

Hvala Gospodu, da nas ponovno kliče, da vstopimo v odnos, ki nas bo osvobodil, ozdravil in poživil na poti odrešenja, ki nam jo daruje naš Gospod. Hvala vam za pripravo spletnega misijona, ki naj nas bolj poveže in združi v Kristusovo telo. HVALA!

V tihem pričakovanju….

Lepo, da to obstaja. Hvala.Hvala za ta misijon, odlična ideja! Se že veselim začetka. 😊

Tvoje nagovore doživljam kot nadvse navdihujoče, opogumljajoče, take, ki naravnavajo na pravo smer. Boglonaj!

Hvala za vsakodnevne spodbude. Naj Bog obilno blagoslavlja Vaše poslanstvo.
v močni molitveni navezi in blagoslov.
Naj bo za vas (pripravljavce gradiv) in nas (udeležence) blagoslovljen adventni čas!
Vse ok
Vesela sem da je tudi za Invalide lp
Hvala za duhovno hrano. Potrebni smo je. Uspešno in z veliko blagoslova še naprej! Mira
Vse dobro in obilo blagoslova še naprej! Mira
Spoštovani! Se že zelo veselim ponovnega spletnega misijona. Prejšnja dva sta me zelo navdušila, pravzaprav presegla moja pričakovanja! Hvala za vaš srčen trud in skrb za vse nas! Mislim, da s tem sejete dragocena in zelo kvalitetna semena znotraj današnejga časa in prostora … Vse dobro!
Nimam idej, ne vem kako poteka
Vaša ideja spletnega misijona z močno aktualno tematiko je več kot dobra. Čestitam, hvala Vam! Rad bi odkril, ali se tudi v meni skriva kak lažni bog? Če – kako ga odstraniti (že) v tem adventnem času. Bog naj blagoslovi Vaše delo, da bi se nanj čimveč ljudi “ujelo”! Karel
Odšla sem daleč od Boga, ga iskala vsepovsod, končno lahko mirno rečem, da bo spletni misijon zame prava pot…hvala
Zelo dobra možnost za tiste, ki se adventnih ali postnih duhovnih vaj v vsakdanjem življenju tako zaradi oddaljenosti od Ljubljane, kot drugih (družinskih in osebnih) obveznosti, nikakor ne bi mogli udeležiti. Ne vem točno, kakšen je koncept, zato predlagam, da je gradivo za začetnike dodatno, za tiste, ki se že dalj časa učimo moliti, pa samo nagovor, brez navodil. Trenutno sem zelo v stiski s časom in mi je pomembno samo to, da dobim iztočnice za vsebino. Hvala in lep pozdrav ter obilo Božjega blagoslova.
SUPER, KOMAJ ČAKAM, SE ŽE PRAV VESELIM
Zanimivo povabilo. Posredovala ga bom še drugim.
Podpiram, dobra ideja,
premišljevanje o sebi in ………………..
Hvala za duhovne spodbude.
Hvala
Zdi se mi dobra ideja, da se tudi bolj duhovno pripravim v tem adventnem času.
Dragi p. Vili, hvala za premnogokrat poslano isto vsebino. Sem se po prvem vabilu odločila, da ne bom sodelovala, ker ga ne bi rada delala kot nekaj, kar še moram narediti ampak kot nekaj, kar želim. Zapletam se v to in ono in si nisem mislila, da bi zmogla v svoji sedanji situaciji še mision. A Tvoja vztrajnost, p. Vili, kakor tudi večkrat poslana ista vsebina, vabilo, da bi iskala pravega Boga, naj bo bogato poplačana id zgoraj, naj Ti daje še naprej moč za dobro, ki ga in ki ga še boš naredil. Z Božjo pomočjo bom naredila, kar je v moji moči in se že veselim. Hvaležna za Tvojo vztrajnost, Te lepo pozdravljam in želim blagoslovljen adventni čas. Biserka
Spletni misijon je najbolj primeren za tiste, ki morajo na misijon daleč. To je kar ovira, da se misijona ne morejo udeležiti. Takrat je dobrodošel splet.
Meni osebno zelo spodbudno sploh za tiste, ki iz raznih situacij se seminarjev ne moremo udeležiti.. recimo: sem mama in imam majhnega otroka za katerega skrbim sama. Nemogoče je trenutno da se osebno udeležim sem pa zelo zelo vesela in ste me razveselili, da bom lahko sedaj tudi jaz preko spleta bila udelezena z vami še posebno v tem Božičnem času, ki je tako zelo pomemben prav za nas katoličane. Iskreno hvala! Bog vas blagoslovi. 🙂
Zelja po globini, srecanju, kaksni hrabrejsi odlocitvi. Kritika – morda na koncu. 🙂 Ideje… morda ponuditi kaj podobnega na nasem misijonu. Spodbuda: da bi, bomo vztrajali.
Prosnja za Svetega Duha.
V pričakovanju.
Vesela sem vsake duhovne spodbude, komaj čakam…bb, majda
Bi se rad pridružil, pridružila?
Lahko.
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s