1 – Spletni misijon – Adventni duhovni dnevnik in osnovne informacije


Women-taking-notes-by-computerjpg

Adventni duhovni dnevnik

Misli ujamemo, ko jih zapišemo. Ostanejo kot  sled notranjega dogajanja. Preden postanejo izgovorjene besede ali dejanja jih lahko preverimo s prebiranjem zapisanega in razločujemo njih sadove. Zelo dragocen je že sam proces spraševanja in razmišljanja, saj s tem spoznavamo sami sebe – naše poglede, čustva, doživetja …in slej ko prej prepoznamo v zapisanem tudi božje navdihe.

Kako nam lahko pisanje dnevnika pomaga?

V času blogov in vlogov se morda zdi pisanje v dnevnik – z dejanskim zvezkom in pisalom – morda zastarelo. A vendar ravno takšno pisanje prinaša mnogo koristi.
Izberemo si zvezek po svojem okusu, ga ovijemo, okrasimo, porišemo ipd. ali pa ga zgolj uporabimo.Dnevnik pomaga, da vihar spoznanj ali navdihov nadaljuje svojo pot na papirju, ko čečkamo, skiciramo, rišemo, zapisujemo vse, kar nam pade na pamet.Tako si tudi lažje organiziramo misli, ker dobijo neko oprijemljivo formo, ki nam ne more več uiti. Več kot je zapisanega na papirju, manj zasedeni so naši možgani s pomnjenjem in več moči imajo na voljo, da ustvarjajo povezave.

Stopimo na pot spletnega misijona opremljeni z zvezkom in pisalom ter dobrohotno držo pripravljenosti slediti ponujenim smerokazom.

NA PRVO STRAN ADVENTNEGA DUHOVNEGA DNEVNIKA ZAPIŠEMO ALI NARIŠEMO SVOJA PRIČAKOVANJA, ŽELJE, PROŠNJE ZA SPREMEMBE H KATERIM NAJ BI NAM POMAGAL SPLETNI MISIJON V TEM MILOSTNEM ADVENTNEM ČASU.

OSNOVNE INFORMACIJE O VSEBINI SPLETNEGA MISIJONA

Adventni spletni misijon2018_navodila in informacije

Adventni spletni misijon2018_navodila in informacije_1

Adventni spletni misijon2018_navodila in informacije_2

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s