SVETA MAŠA, PODELITEV V SKUPINAH in DRUŽENJE za udeležence postnega spletnega misijona


Drage in vrli udeleženci Postnega spletnega misijona!

Jutri, kot veste, bo

SVETA MAŠA, PODELITEV V SKUPINAH in DRUŽENJE

(Nedelja, 25. marec ob 14 h v Marijini kapeli pri svetem Jožefu na Poljanah v Ljubljani.)

evharistija

PROSIM, DA SE PRIJAVITE preko te povezave, KDOR SE NAMERAVA UDELEŽITI: 

https://goo.gl/forms/PrMDIoHibKrxhtf32

Prijave so zgolj zaradi lažje organizacije, predvsem dela v skupinah. Nič pa ne bo narobe, če kdo pride tudi neprijavljen ali samo k sveti maši.

Mašo bomo sooblikovali skupaj, zato naprošam vse, ki bi sodelovali s petjem, igranjem na kitaro idr., branjem beril, svojimi prošnjami ali zahvalami ter prinašanjem darov na oltar, da pridejo že ob 13. 45.

V tem času bomo tudi zbirali hrano in pijačo, ki jo boste darovali za naše druženje oz. agape.

Predhodno zapišite na listek svojo prošnjo, ki se je izoblikovala tekom spletnega misijona in jo položite v košarico, ki bo ob vhodu v kapelo. Ta košarica bo poleg kruha in vina pri darovanju prinešena na oltar.

Skupna evharistija bo utrdila naša prizadevanja za večjo bližino z Njim. Mi smo telo Vstalega Kristusa. On nas pri maši zbere v občestvo, utrdi v svojem Duhu, nam da novo upanje in moč, da sprejmemo Njegovo zmago nad zlom in mu dovolimo, da vodi naše zgodbe, ki so edinstvene v dragocenem mozaiku Božje zgodbe odrešenja vseh. On nas kot popolna Ljubezen ozdravlja vsak trenutek. Če hočemo.

Bo tudi BLAGOSLOV BUTARIC IN OLJČNIH VEJIC in prejeli boste BOLNIŠKO MAZILJENJE, ki je namenjeno za vse, za oporo v kakršnikoli stiski ali trpljenju. Jezus je edini zdravnik, ki ozdravlja vse telesne, duševne in duhovne bolezni.

Vsem pošiljam še vprašanja za našo podelitev v skupinah po sv. maši. Vsi ostali ste povabljeni k pisnemu odzivu v tej Google Group vsem skupaj ali pa meni osebno. Vsaka podelitev bo anonimno in morda ne v celoti objavljena (da se ohrani nerazpoznavnost avtorja) na FB strani in mojem blogu za spodbudo drugim. Pričevanje (ali osebna izkušnja) je najboljše sredstvo za prikaz sadov našega duhovnega dela v tem postnem času in vedno Bog po njej še koga nagovori. Vsem, ki ste že kaj poslali ali pa še boste, iskrena hvala.

VPRAŠANJA ZA RAZMISLEK IN SINTEZO V PODELITEV:

  • Prepoznavam svoje “bolezni”, strahove, odpore, bege…?  Hočem vse sam/a ali zaupam v božje delovanje v mojem življenju?  Kaj mi pomaga k večji bližini z Bogom?
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s