Hvala Bogu in vam za srebrno mašo


Vsem, ki ste prišli na slovesnost moje srebrne maše 9.7. v Mengšu se iskreno in iz srca zahvaljujem.
Najprej župniku Janezu Avseniku za povabilo, organiziranje priprave in srebrne maše, za potrpljenje, odprtost in prostore.
Hvala sobratom za srčne nagovore med pripravo: Jožetu, Damjanu, Primožu in Benotu.
Hvala provincialu Ivanu, in patrom Tomažu, Jožetu, Milanu in Davidu za udeležbo in bratsko podporo.
Hvala Rudiju K., sovaščanu, ki me je spodbujal v duhovni poklic. Hvala gospodu Štefanu B. za verouk, obhajilo in birmo, za prve temelje v veri.
Še posebej iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali pri programu: Karmen in Tomažu za organizacijo prisrčnega programa in glasbenikom Roku, Nedi, Tanji​ ter vsem pevcem »Srebrnim ptičkom« za ohranjanje dobrega vzdušja s pesmijo. Iskrena hvala Karmen, Tomažu R. in Jolandi za presenečenje: izdajo mojih pesmi in predstavitev le teh. Karmen hvala tudi za oblikovanje slikovne predstavitve, ki si jo lahko še enkrat ogledate na tej POVEZAVI.
Hvala Petru J. za prisrčen uvod v mašo.
Hvala stricu Marjanu in Heleni R.G. za branje beril.
Hvala Mariji C. koordinatorici Srčkov in Tomažu P. za sodelovanje in iskreno zahvalo.
Pojoča hvala pevcem sv. Mihaela pod taktirko Andreja L., sošolca in profesionalnega pevca.
Velika hvala cenjenemu tenoristu Janezu L. za srčno pesem in zdravljico.
Ogromna in okusna hvala gospema Zorki in Jerci iz Mengša za izvrsten »bizgec« in vso ostalo postrežbo.
Hvala za pomoč pri strežbi Bernardi, Mariji C., Jelki in hčerki, Heleni, Barbki, Ireni… Bog povrni z veseljem in trdnostjo vsem, ki ste darovali hrano, pijačo in svoj čas za pripravo dvorane in vseh malenkosti.
Hvala Slavici, Sonji, Ksenji, Štefki in vsem, ki ste pripravljale obložene kruhke v IDD.
Iskrena hvala Tonetu H., ki je navkljub težavam s hrbtenico ekspeditivno organiziral postavljanje in pospravljanje miz, mlajev in vsega, kar je bilo potrebno.
Hvala pritrkovalcem za izredno lepo pritrkavanje.
Hvala Anžetu H., ki je uredil povezavo in elektroniko.
Hvala možakarjem Janezu, Marjanu in vsem za konkretno delo pri pripravi.
Hvala Tilnu in Socialni akademiji za posnetek in  film.
Hvala Jožetu J., Petru Š., Tomažu C., Jožefu K., in vsem, ki ste posneli in mi poslali lepe fotografije
Hvala vsem, ki ste prišli k sveti maši od blizu in daleč in ustvarili eno veliko Božjo družino bratov in sester, ki se veselijo, da skupaj postajajo Božji sogovorniki in sodelavci.
Iskrena hvala vam za veliko občestvo, ki sem ga še posebej začutil ob vaših pričevanjih v župnijski dvorani.
Hvala vsem pričevalcem: Janezu K., Janezu R., Rudiju P., Markotu in Vesni Z., Branetu in Jožici C., Ksenji A.V., Lilijani B., Mihu J., Viliju in Heleni G., Božidarju B., in Sonji P., za krasno sintezo.
Bogu hvala za vse, kar mi je v teh letih podaril in naredil zame po vas: sobratih jezuitih, župljanih Dravelj, sv. Jakoba, SKŽ-jevcih, pedagogih, Srčkih, Najini Poti, Možakarjih Sv. Jožefa, Odmikovcih, udeležencih romanj po Ignacijevih stopinjah, udeležencih duhovnih vaj in vikendov v IDD, novih članih Srce ob Srcu, p. Cirilu B., in Mariji A., ter vseh Slovencih v Melbournu in vseh, ki ste mi zaupali vašo stisko in notranji boj za Ljubezen in Ljubezni za vas.
Bogu hvala, za vse lepo, kar On dela tudi po meni, nerodnem orodju, ki večkrat ovira kakor pa pomaga.

Iskrena hvala tudi vsem, ki ste namesto daril prispevali denar za rabljen avto. Uspelo je. Res sem ga vesel. Bog vam povrni!

Odslej bom živel in delal v novi skupnosti na Koroškem v Radljah ob Dravi. Še naprej bom vodil duhovne vaje, duhovne vaje s postenjem, Možakarje sv. Jožefa, odmike za moške, romanje po Ignacijevih stopinjah v Španijo in druge programe, le da bodo lokacije drugačne.

Svojih programov ne bom več oglaševal pod imenom Ignacijevega doma (razen nekaterih), ampak vam bom po mailchimpu enkrat letno poslal informacije o celoletni ponudbi, štirikrat letno pa za tri mesece vnaprej. Prijavite se s klikom na besedo PRIJAVA pod opisom programa, če res ne gre, pa na moj e-naslov:
p.vili.lovse@gmail.com

https://prezi.com/c0hxbahxfdja/kakor-je-oce-ljubil-mene-sem-tudi-jaz-vas-ljubil-ostanite/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

 

2 comments

Komentiraj